SVE ČARI JEDNOSTAVNOSTI

Slađana Tomaševič: Voditeljka Beogradske hronike otkriva 10 modnih zapovesti

0
Voditeljka Beogradske hronike Slađana Tomašević otkriva da je njen privatni stil odevanja sušta suprotnost onome kako izgleda na malim ekranima jer je sklona minimalizmu kada se kamere ugase i tvrdi kako bez dobrog para cipela i tašne ne može da zamisli nijednu modnu kombinaciju
foto: Marija Zindović
foto: Marija Zindović

Trudim se da nosim ono što mi odgovara i dobro stoji. Slepo praćenje trendova u stvari je odsustvo sopstvenog stila a najbolje je kombinovati ono što čovek ume da iznese i u čemu se najbolje oseća. Osnovno modno pravilo kojim se vodim jeste to da mora da postoji granica dobrog ukusa.

 

Ne bih se dobro osećala u nečemu što je previše izazovno ili nije prilagođeno prilici. Uvek sledim sopstveni modni osećaj. Mnogo volim modne dodatke, sve što može da obogati moj klasični stil. Najviše se radujem kvalitetnim narukvicama, naočarima i nakitu. Satovi su nezaobilazan detalj.

 

foto: Marija Zindović

Kada je reč o mojoj omiljenoj letnjoj modnoj kombinaciji, priznajem da su kupaći kostim i so na koži ono što me najviše raduje i što mi prija. Za razliku od onoga u čemu me gledaoci mogu videti na televiziji, moj stil odevanja u privatnom životu baziran je na udobnosti i praktičnosti dok je na snimanjima važno da postoji malo glamura. Meni to povremeno izuzetno prija i to u dozi koju mi posao omogućava i koju moj stilista Srđan Vekić nepogrešivo primenjuje.

 

Kada je reč o frizuri, trenutno sam u fazi eksperimentisanja sa kosom.

Ali uvek vodim računa da tretiram kosu najboljim preparatima i to prepuštam profesionalcima. Mislim da ću od septembra ponovo biti bar šatirana ili plava.

 

foto: Marija Zindović

Kao i većini žena, fetiš su mi obuća i tašne. Sve može da bude i ovako i onako, ali moram da imam kvalitetan par cipela i dobru torbu.

 

Nisam kupoholičarka. Kupujem ono što mi je neophodno i u poslednjoj sekundi, a izloge uglavnom gledam iz automobila. Nemam mnogo vremena da se bavim šopingom, mnogo mi je draže da ga provedem s ljudima koje volim i koji mi prijaju. Volela bih da sam rođena u doba kada su se svakodnevno nosile najromantičnije haljine. Recimo, Marija Antoaneta imala je privilegiju da bude dama baš svakoga dana, a mislim da je to i suština.

 

foto: Marija Zindović

 

Romantične haljine bogatih krojeva veoma su zanimljive, ali nažalost, u današnje vreme, skoro da nemate kad ni gde da ih nosite. Svim mladim devojkama, a i onima u najboljim godinama, poručila bih da je važno da sve što rade, čine samo zbog sebe.

 

foto: Marija Zindović

Najvažnije je da se dobro osećate u svojoj koži, a kad je tako, sve ostalo dođe na svoje mesto.
 

makonda-tracker