modna dominacija

Haljina kojom je Ceca svima oduzela dah: Evo zašto je folk diva sinonim za eleganciju (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Neznanje ili neiskrenost

26-05-2016 12:14h
Sinonim elegancije?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jednostavnost je istinska elegancija.
Koko Šanel

Šta znam ja

26-05-2016 15:14h
... Haljina je zanimljiva, ali ne bi bila moj izbor. Mislim da su ove tračice na bokovima bespotrebne (meni uvek deluju jeftino) i da bi haljina bila mnogo lepša bez njih.

Arisija

26-05-2016 20:31h
Kinđur

Mirjana

30-05-2016 22:03h
Ceca je elegantna ma sta obukla. Ona je lepa zena i zna da nosi lepe haljine za razliku od mnogih.

divna

15-11-2016 20:24h
Ništa ni sa čim ne ide! Crna torbetina sa crvenom postavom uz roze haljinu. haljina je BOMBA ali ne priliči ženi od 43 godine koja proslavlja punoletstvo svog deteta. sa kim se ona takmiči? Sa Anastazijom? Da pokaže da je bolja riba od nje? Tračice su malo.... na granici ukusa za ženu njenih godina i majku dvoje odrasle dece. Šminka super, nakit zanimljiv, fizura dobra, ali ženo....gde podje sa tom torbom. Uz ovakvu haljinu ide clutch torbica, a ne ceger za pijac. Šta si spakovala unutra? Anastaziju lično? Cipele ne vidim. U svakom slučaju, kao i uvek kod Cece, dobri komadi, skupi komadi, sa ukusom a ništa uklopljeno.....

Navodno je kreaotor haljine Melina Džinović, mada videš gotovo identičnu u Patrizia Pepe izlogu prošlog proleća...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: