Zorannah predstavila modne trendove na Katapultu

0
Modna blogerka Zorana Jovanović bila je gost Katapulta i predstavila aktuelne modne trendove
Zorana Jovanovć, foto: Promo
Zorana Jovanovć, foto: Promo

60 mladih dizajnera imalo je priliku da predstavi unikatne predmete u okviru trodnevne modne manifestacije Katapult održane u atrijumu šoping-mola Delta City od 23. do 25. novembra.

Katapult tradicionalno pruža priliku talentovanim dizajnerima da predstave svoj rad, a među brojnim izlagačima našli su se i brendovi Pistorelo (majice sa originalnim natpisima), Tortikuća, M&M sa kolekcijom kožnih torbica i drugi.

Posebno lepa vest bilo je i gostovanje Zorane Jovanović, najpoznatije domaće modne blogerke, koja je u subotu, 23. novembra, prisutne posetioce savetovala šta je in u aktuelnoj sezoni jesen-zima 2013/2014. godine.

- Drago mi je što sam bila gost Katapulta jer je to modna manifestacija koja pruža jedinstvenu priliku mladim umetnicima da se afirmišu i predstave svoj rad širem auditorijumu.  Jako mi se dopada ono što sam imala priliku da vidim – unikatne torbice, subare, nakit, mirišljavi sapuni...a na osnovu fotografja svakako ćete imati priliku da vidite šta je to must have za ovu sezonu – izjavila je Zorana Jovanović.

U okviru Katapulta, koji je održan po dvadeset i peti put, do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih  detalja, nakita i garderobe.

Posetioci Delta City-ja imali su priliku da pogledaju i kupe izložene unikatne predmete mladih dizajnera u okviru trodnevne manifestacije.

makonda-tracker