smelo i efektno

Romantična mini-haljina koja sužava struk i skriva kilograme: Ana Sević u atraktivnoj kombinaciji oduševila Beograđane

0

Pevačica Ana Sević sa suprugom na proslavi prvog rođendana ćerke pevača Milana Mitrovića.

Smelo i efektno izdanje pevačica oduševilo je sve prisutne.
Smelo i efektno izdanje pevačica oduševilo je sve prisutne.foto: M.M./ATAImages

Pevač Milan Mitrović je juče sa suprugom Bojanom organizovao slavlje povodom krštenja i prvog rođendana mlađe ćerke Kasije, a njihov poseban dan uveličali su brojni članovi porodice, prijatelji i kolege.

 

Među koleginicama koje su se pojavile na prvom rođendanu male Kasije bila je i pevačica Ana Sevićkoja je na slavlje došla sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem.

 

Muž poznate pevačice je došao u ležernoj kombinaciji koja se sastojala iz farmerica i bele košulje preko koje je obukao teget sako, a boju ovog modnog komada je iskombinovao sa nijansom brodarica.

S druge strane, sve oči su bile uprte u njegovu suprugu koja je poznata kao jedna od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni.

 

Ana Sević je za ovu priliku odabrala mini-haljinu koja je i svojim bojama, ali i krojem mamile uzdahe i oduševljenje svih prisutnih.

 

Gornji deo haljine je imao duboki V izrez i puf rukave do laktova, a struk je još više naglasila sa nekoliko slojeva tkanine od koje je napravljena i cela haljina.

1 / 8 Foto: M.M./ATAImages

Donji deo ove modne kombinacije je činio duži peplum, koji je zapravo idealan za sve dame koje žele da nose kraće modele haljine, ali koje žele da sakriju evenualni višak kilograma u predelu butina.

 

Ovaj smeli i tako efektan kroj Ani Sević je savršeno stajao istakavši njene oblike i fantastičnu liniju, a svemu tome je doprinela i boja.

Atraktivna kombinacija Ane Sević
Atraktivna kombinacija Ane Sevićfoto: M.M./ATAImages

Naime, osnovu haljine je činila žuta boja, a osim nje su se preplitale ljubičasta i bež nijansa u interesantnim na prvi pogled floralnim motivima.

 

Skupocenu torbicu, čije cene modela sežu do 1.500 dolara, a koju potpisuje Yves Saint Laurent u nude nijansi uparila je sa sandalama sa platformom i visokim potpeticama u istoj nijansi.

 

Pevačica je celu kombinaciju zaokružila zlatnim nakitom i uglađenom frizurom u vidu zalizane punđe, a sve je naravno propratila i adekvatnim mejkapom.

 

Sve u svemu, Ana Sević je još jednom pokazala zašto je jedna od najstilizovanijih dama na muzičkoj sceni i na koji način možete da nosite atraktivne i smele modne komade, a da izgledate trendi i pristojno.

 

BONUS VIDEO

 

Ana Sević se oglasila kad je došla kući sa Darkove svadbe

 

 

makonda-tracker