duh devedesetih

Lili Rouz Dep retro Šanel autfitom omađijala Azurnu obalu: Ćerka Džonija Depa zasenila čak i tatino pojavljivanje u Kanu

0

Dok se u Kanu nije pojavila Lil Rouz Dep, svi su pričali o njenom tati - Džoniju Depu. 

Lili je omađijala Kan
Lili je omađijala Kan foto: : Roland Macri / AFP / Profimedia

Slavni holivudski glumac Džoni Dep bio je prva zvezda Kanskog festivala. Snimio je prvi film nakon mukotrpnog suđenja sa Amber Herd, a ujedno je i prvi put izašao pred masu novinara i odgovarao na pitanja vezana za period dok je trajalo suđenje. 

 

Zbog toga je dobio veliku medijsku pažnju, ali sve je to malo palo u senku kada na crveni tepih u Kanu kročila njegova ćerka - Lili Rouz. 

 

Lili, glumica i manekenka, je trenutno zvezda hit serije Idol, sve je oduševila jednim retro Šanel izdanjem.   

 

Ovo joj je prvi put da se vraća na Azurnu obalu na čuveni festival od 2017. godine, a ovim autfitom je u jednom dahu nadoknadila ovu šestogodišnju pauzu. 

 

Ovu haljinu je svojevremeno nosila i Helen Kristensen, poznata danska manekenka. Strani mediji opisuju da je Lili izgledala kao da je sišla direktno sa neke modne piste iz devedesetih, iz ere slavnog Karla Lagerfilda.

 

Lili u Kanu
Lili u Kanufoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM, / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ostalo je nejasno je da li je ova haljina izvučena iz arhive ili je mukotrpno rekonstruisana posebno za mladu zvezdu. Mini haljina sa vezenim šljokicama nema bretele, ima cvet na središnjem delu, a krojena je tako da oblik tela mlade glumice u potpunosti dolazi do izražaja.

 

Lili je trenutno prva zvezda hit serije Idol
Lili je trenutno prva zvezda hit serije Idol foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM, / Shutterstock Editorial / Profimedia

Depova je stilizovala svoj izgled sa elegantnim prozirnim operskim rukavicama i odgovarajućim crnim čarapama, na jako sličan način na koji je ovaj komad bio stilizovan na pisti kada je prvobitno predstavljen.

 

 

 

makonda-tracker