za svaku sezonu

Čine da zadnjica izgleda FENOMENALNO! Farmerke Sindi Kraford savršene za žene svih godina i bilo koje građe

0

Iako je na crvenom tepihu jedna od najzapaženijih, manekenka privatno preferira jednostavan stil, ali i dalje vrlo efektan

Supermodel Sindi Kraford
Supermodel Sindi Krafordfoto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ime Sindi Kraford postalo je sinonim za supermodele devedesetih, a jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena i danas, kada ima 57 godina, ima gotovo identičnu figuru kao u danima najvećih uspeha.


Ona se s vremena na vreme pojavi na pisti i uvek ostavi snažan utisak, a na crvenom tepihu su i najveće zvezde nevidljive kada se pojavi Sindi Kraford.


Prelepa manekenka, međutim, kada je daleko od reflektora najradije nosi jednostavnu odeću za svaki dan i bira klasične komade, a upravo su takve i teksas pantalone koje je odabrala juče, kada je američki Dan majki provela sa suprugom i prijateljima u Malibuu.

 

Paparaci su Sindi Kraford primetili u kombinaciji lagane crne bluze kratkih rukava i farmerki od tamnog džinsa, a u pitanju je praktičan i trendi model koji nikad ne izlazi iz mode.

 

1 / 5 Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Pantalone zvonastih nogavica su jedan od najpopularnijih retro trendova ove godine, a američka manekenka pretežno bira modele koji imaju blago "zvono" i akcentuju njenu vitku figuru. Pored toga što ovakvi modeli čine da figure deluje izduženije i mršavije, ovakve farmerke su poznate i po tome što "oblikuju" telo i posebno ističu zadnjicu.

 

Supermodel Sindi Kraford
Supermodel Sindi Krafordfoto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takvi modeli teksas pantalona vrlo su pogodni za kombinovanje – sjajno idu uz sakoe, elegantne bluze, košulje, pa i sportske majice, a odličan su izbor uz bilo koji tip obuće.

 

 

makonda-tracker