kraljica stila

3 Rijanina trudnička autfita kojima je u 4 dana pokorila Pariz i Njujork: Trudnički stomak i osmeh su u prvom planu

0

Lepa pevačica sa Babadosa uživa u trudnoći i pleni gde god se pojavi. 

Rijana je u tri dana prošetala tri stajlinga koji su dobili veoma pozitivne kritike
Rijana je u tri dana prošetala tri stajlinga koji su dobili veoma pozitivne kritike foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Rijana, otkrila je da je trudna na poslednjem finalu superboula.

 

Od tada njeni fanovi odbrojavaju dane do momenta kada će se ova superzvezda po drugi put ostvariti kao majka, a ona do tada uživa u trudničkim danima.


Lepotica sa Barbadosa je ovih dana bila u Parizu sa svojim partnerom, poznatim reperom koji se krije iza pseudonima ASAP Roki. 

 

Prvog dana u Parizu Roki i Rijana su svojim detetom posetili jedan restoran, a budno oko fotoreportera ih je uhvatilo prilikom izlaska. 

 

Rijana izlazi iz restorana
Rijana izlazi iz restorana foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Rijana je imala obične farmerke i kratku majicu, pa joj je već pozamašan trudnički stomak dolazio posebno do izražaja. Od njenog stajlinga strani mediji su posebno istakli jaknu odnosno veoma interesantno dizajnirani gornji deo trenerke.

 

Rijana oko 4 ujutru izlazi iz pariskog restorana
Rijana oko 4 ujutru izlazi iz pariskog restorana foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Druge večeri u prestonici Francuske, Rijana i ASAP su ostavili mališana sa dadiljom i otišli na romantičnu večeru u poznati pariski restoran "Caviar Kaspia". Oni su usnimljeni oko 4 sata ujutru, a Rijana se ovog puta odlučila za kratak žuti džemper i široke šljaštave ljubičaste pantalone. 

 

Rijana dan kasnije u Njujorku
Rijana dan kasnije u Njujorku foto: : North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A najslađe je sačuvala sa kraj. Roki i pevačica su se dan kasnije vratili u Ameriku. Usnimljeni su u Njujorku, a Rijana je tada odenula vatrenu, potpuno crvenu kombinaciju. 

 

Rijana se u Njujorku odlučila za vatrenu kombinaciju
Rijana se u Njujorku odlučila za vatrenu kombinacijufoto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obukla je crveni kombinezon, koji je istakao njen trudnički stomak, a to je upotpunila sa bordo sandalama i nešto tamnije crvenom torbom.

 

Strani mediji i fanovi bili su saglasni da lepa pevačica blista u drugom stanju i da se vidi da je trenutno izuzetno srećna i ispunjena u životu.

 

 

makonda-tracker