ko bi joj odoleo?

Koketna, uzbudljiva i TAKO EFEKTNA: Mikro-haljina Penelope Kruz od koje nećete moći da skrenete pogled

0

Penelope Kruz odlučila je da odmori od Šanela, a njen izbor je asimetrična haljinica koju ćemo sigurno još viđati u budućnosti

Penelope Kruz uvek je odevena bez greške, pa se brendovi utrkuju da joj ponude saradnju
Penelope Kruz uvek je odevena bez greške, pa se brendovi utrkuju da joj ponude saradnjufoto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska glumica Penelope Kruz u aprilu će proslaviti 49. godina, a kada pogledate njene najnovije fotografije vrlo lako možete da ih zamenite s onima s početka karijere!


Zvezda nekih od najuspešnijih španskih filmova proteklih decenija izgleda maltene identično sve ovo vreme, uz poneku boru, koju je normalno videti u njenim godinama, a njen stas je nepromenjen i nakon rođenja blizanaca.


U svakoj svečanoj prilici u kojoj se Penelope pojavi ona je glavna zvezda crvenog tepiha, pa je tako bilo i na otvaranju nove madridske prodavnice makeup brenda čija je ona ambasadorka.

 


Glumica je za ovu priliku čuvala vrlo šik stajling, pomalo nalik na flamenko kostime, a u pitanju je božanstvena crno-roze haljina.

 

Nakon niza kompleta i haljina modne kuće Chanel, čije je Penelope zaštitno lice, ona je sada ponela model brenda Alexandre Vauthier, a u pitanju je komad inspirisan stilom osamdesetih i deo je kolekcije za proleće/leto 2023.

 


Gornji deo haljine sastoji se od crnog topa bez bretela, sasvim pripijenog uz glumičino besprekorno izvajano telo, dok je donji ultraefektna strukturisana i asimetrična suknja upečatljive ružičaste boje. Suknja je napravljena od volana punih volumena, pa ostavlja snažan utisak, a Penelope je sve upotpunila crnim sandalama s kaišićima i clutch tašnicom.

 


Glumica je svemu dodala viseće minđuše u obliku zlatnog pera, a lice je uokvirila šiškama, koje ima već neko vreme.

 

Božanstveno!

 

 

 

makonda-tracker