ko ume - ume

Svi su nevidljivi kad je tu ONA! Damsko izdanje Olivere Kovačević koje možete da kopirate bez obzira na godine

2

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević bila je prava zvezda iz senke na drugom polufinalu Pesme za Evroviziju

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa rts-a
Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa rts-afoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć održano drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja Pesma za Evroviziju, na kom se bira srpski predstavnik za prestižni festival.


Nakon glasanja publike i žirija, odlučeno je da u finale, koje će se održati u subotu, dalje prolaze: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.


Učesnici su se ponovo potrudili da ostave utisak kako pesmama tako i svojim kostimima za scenu, ali ako nas pitate – prava modna zvezda večeri iz senke bila je urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.


Nakon što je prve polufinalne večeri čuvena novinarka nosila monohromatsku odevnu kombinaciju u plavoj boji, ovog puta je rešila da ponese nešto sasvim drugačije i ponovo ostavila sjajan utisak.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Olja Kovačević pozdravila je okupljene novinare u vrlo šik odelu, koje čine strukirani sako i pantalone "na peglu", a u pitanju je dezenirani komplet sa prelivima sive i boje mesa.

 

Budući da je spoj blejzera i rolke vrlo popularan proteklih sezona, ni urednica RTS-a mu nije odolela, a odabrala je jednostavan crni džemper, preko kog je ponela kratku i efektnu ogrlicu.

 

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa rts-a
Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa rts-afoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve je "začinila" crnim dubokim ciopelama od kože i tašnom, a tu je statement komad – maksi-kaput upečatljive teget nijanse kojim se tek ogrnula.


Jednom rečju – dama!

 

 

makonda-tracker