(FOTO)

Pojavljuje se RETKO, ali posle toga bude GLAVNA TEMA danima: Maja Bjelogrlić u KAPUTU kojim su opsednute sve žene sveta

0

Dragan Bjelogrlić sve ove godine uspeva da zadrži detalje iz privatnog života samo za sebe.

Dragan i Maja Bjelogrlić
Dragan i Maja Bjelogrlićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Dragan Bjelogrlić već decenijama živi u skladnom braku sa suprugom Majom, s kojom ima dvoje dece, ćerku Miu i sina Alekseja. Iako je sin krenuo njegovim stopama, o ovoj porodici nema preterano mnogo detalja.

 

Maja ne voli medijsko eksponiranje, pa je tako prava retkost da se pojavi na nekom javnom događaju.

 

Ovog puta je napravila izuzetak i sa svojim suprugom prisustvovala jednoj stendap predstavi Nikole Đurička.

 

Nije tajna da Maja uvek privuče pažnju svojim izgledom i modnim odabirom, pa makar to bilo i jednom godišnje. Jednom prilikom su je uslikali na aerodromu, a o njenom tadašnjem stajlingu se pisalo nekoliko dana.

 

Sada su se oboje odlučili za ležerne varijante, Bjela je bio u prepoznatljivoj sportskoj kombinaciji, duksu i jaknu, dok smo kod Maje videli samo kaput, ali to je bilo dovoljno da nam opet pokaže zašto je njen stil jedan od omiljenih.

 

1 / 4 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Maja je ponela sivo-crni kaput sa velikom kragnom koji je uklopila sa diskretnom šminkom i elegantnom crnom torbom. Kažu da je jako važno kakav kaput odaberete, jer ako je on kvalitetan i dobar, onda definitivno nije bitno šta ste obukli ispod.

 

Ovaj model je moderan već godinama unazad, a zahvaljujući univerzalnom dezenu, možete ga nositi uz bilo koje odevne kombinacije i u svim prilikama.

 

 

makonda-tracker