oduzima dah

Crno-belo je UVEK dobra ideja: Odevna kombinacija Jovane Nikolić Mišković koja garantuje da ćete privući sve poglede

1

Pevačica Jovana Nikolić Mišković sinoć je bila gošća na jednoj modnoj reviji, a za ovu priliku spremila je zanimljiv odevni stil

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Nikolić Mišković prošla je kroz veoma težak period: dok je bila u drugom stanju, njen otac Božidar Nikolić, slavni snimatelj i direktor fotografije, hospitalizovan je, a potom je i preminuo.


Ona se odnedavno ponovo pojavljuje u javnosti, pa smo je tako sa suprugom Markom videli na svadbi Kostadina Terzića, a ističe da joj je i dalje teško.


Otac mi je završio u bolnici kada sam ja otišla da se porađam. Bio je to jako stresan period, stalno sam bila sa njim. Sada sam u fazi tugovanja i čini mi se da to nikada neće potpuno proći ― rekla je pevačica sinoć za Blic na jednoj modnoj reviji u Beogradu.


Ipak, ona, kao i obično, nije dala da se na njoj vide problemmi i bila na visini zadatka i među najbolje odevenim poznatim damama na ovom događaju.
Jovana je privukla pažnju okupljenih vrlo efektnom crno-belom modnom kombinacijom, koju čine plitke bele pantalone skinny modela ukrašene suptilnim detaljima i jednostavna majica crne boje koja nije crop-top, ali je dovoljno kratka da pokaže da je pevačica nakon porođaja uspela da vrati vitku liniju. Ona je tome dodala veoma zanimljivu obuću: duboke cipele koje su ukrašene izrezima zbog kojih ih je lako pomešati sa sandalama.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


U pitanju je odevna varijanta koju možemo da zamislimo u brojnim večernjim prilikama, a Jovana ju je ponela uz blagu šminku, dok je kosu pustila da pada ravno.

 

 

makonda-tracker