elegantno, urbano, trendi!

U ovome je NEMOGUĆE izgledati loše: Crni autfit Aleksandre Radović kakav možete nositi u bezbroj prilika

0

Modna kombinacija u kojoj se pevačica sinoć pojavila u Beogradu je prava lekcija iz praktičnog zimskog stila

Aleksandra Radović na događaju Marije Kilibarde oduševila modnim izdanjem
Aleksandra Radović na događaju Marije Kilibarde oduševila modnim izdanjemfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Proslavljena voditeljka Marija Kilibarda juče je u Beogradu organizovala svečani događaj koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji su došli da je podrže našla se njena prijateljica i poznata glumica Anđelka Prpić, koja je u ovoj prilici prvi put pokazala svoj trudnički stomačić, zatim Vesna Dedić, Tihana Lazović i Branislav Trifunović, Maja Mandžuka...


Jedna od najzapaženijih bila je pevačica Aleksandra Radović, koja je pozirala u vrlo šik odevnoj kombinaciji, kako nas je, uostalom, i navikla.


Dama čarobnog glasa pojavila se u stajlingu od glave do pete crne boje, a on je sastavljen od vrlo trendi komada.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Aleksandra je izgledala otmeno u dubokim pantalonama "na peglu", koje imaju kopčanje efektnim rajsferšlusom u prednjem delu, a kombinovala ih je sa jednostavnom crnom rolkom pripijenom uz telo.


Preko toga pevačica je ponela dugački sako, koji je na reverima ukrašen svetlucavim detaljima i rajsferšlusima, a opredelila se i za visoke nabrane čizme sa štiklama, i to u maslinastozelenoj nijansi, od krokodilske kože. Sve je upotpunila crnom torbicom brenda Silvian Heach, sa kroko efektom i zlatnim nitnama i lančićem, koja se odlično uklopila uz sako i upečatljivu ogrlicu.

 

Kroko efekat čini da svaki autfit izgleda luksuznije
Kroko efekat čini da svaki autfit izgleda luksuznijefoto: Antonio Ahel/ATA Images

U pitanju je vrlo praktičan spoj, koji izgleda efektno u večernjim prilikama, ali može da se nosi i tokom dana i u manje svečanim situacijama. Bez greške!

 

 

makonda-tracker