savršen izbor

Svedeno, damski, a ipak – ZAVODLJIVO! Sanja Vučić u najlepšem izdanju otkad je znamo, a može da se nosi decenijama

0

Vanvremenska kombinacija, savršena za bezbroj prilika, a nosiva baš svake sezone – po ukusu Sanje Vučić

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Otkako je napustila grupu ZAA i alternativnu muziku, pevačica Sanja Vučić poznata je mahom po vatrenim izdanjima i provokativnim odevnim kombinacijama koje ističu njeno savršeno vitko telo.


Međutim, ona s lakoćom može da nosi bilo šta što poželi, a njena najnovija modna varijanta odličan je dokaz toga – Sanja izgleda besprekorno u bukvalno svemu!

 

Pevačica je sinoć u društvu brata Miloša prisustvovala modnoj reviji u jednom beogradskom tržnom centru, a za tu priliku odlučila se za klasični stil, s blagim retro prizvukom. Ako nas pitate, nikad nije izgledala lepše!


Sanja se pojavila u kompletu koji čine efektna mini-haljina i dugački strukirani sako sa džepovima, a opredelila se za model pepito dezena.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovaj print je vanvremenski motiv, crno-beli uzorak s naizmenično poređanim četvorokrakim oblicima izlomljenih linija. On spada u najstarije dezene i dugo je važio za statusni simbol jer se nalazio samo na odeći aristokrata.

 

U svet mode su ga uvele modne kuće Dior i Chanel, nakon čega su mnogi brendovi nastavili da ga koriste na različite načine, a od tada nije bilo perioda u kome je bio passé ― uvek je aktuelan, uvek trendi i uvek pruža vrlo elegantnu notu. Obično je popularniji u jesenjim i zimskim mesecima (mada ima vrlo zabavnih i raznobojnih letnjih varijanti).

 

Sanja je svoj pepito komplet ponela uz crnu tašnicu i jednostavne crne salonke, a sve je upotpunila crnim čarapama i naočarima za sunce sa crno-belim okvirom.

 

 

makonda-tracker