NEŽNO I ELEGANTNO

SMARAGDNOZELENO je definitivno njena boja: Katarina Šišmanović pozirala u HALJINI od koje ZASTAJE DAH (FOTO)

0

Poznata voditeljka pleni lepotom i privlačnošću, a izuzetno voli moderne haljine u kojima se oseća savršeno 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Katarina Šišmanović jedna je od naših najlepših voditeljki. Publiku je osvojila lepotom, ali i šarmom na koji su pali i mnogi poznati muškarci.

 

Lepa voditeljka voli da nosi moderne odevne kombinacije, a ne libi se i da istakne svoju vitku liniju.

 

 

Ovog puta, Katarina je ponela haljinu boje smargada, koja se savršeno uklopila uz njene oči i istakla sve njene atribute.

 

Ona je uz smargadno zelenu haljinu ponela i prelepe bele bisere koji su istakli njen vrati i celoj kombinaciji dali dozu elegancije. 

 

Katarina inače neguje prirodan izgled, pa je tako i bilo i ovog puta. Kosu je uvila u blage talase koji su padali duž leđa.

 

Katarina Šišmanović
foto: Instagram

 

Lepoj voditeljki je teško odoleti, a kada je ljubav u pitanju Katarina je više puta istakla da nema neke posebne standarde:

 

Nemam standarde u ljubavi, samo osećaj koji mi kaže sa ovom osobom mi je lepo ili ne. Nekada i idealan muškarac, po svim parametrima, može da nam bude odbojan. Jednostavno iz nekog razloga nas ne privlači i bez obzira na to što glava smatra da ispunjava kriterijume, srce zna da kaže “pa i ne baš”. Mnogo je teško pomiriti razum i srce. Ne mogu da budem sa osobom s kojom mi vreme sporo prolazi i koja me ne inspiriše. Ako se u budućnosti ne pojavi taj s kojim će mi se sve kockice poklopiti, neće mi biti problem da ostanem sama jer samoća nije najstrašnija stvar na svetu. Strašno je deliti život s nekim, a biti sam. Pre ću uživati u svojoj samoći nego deliti život s nekim ko nije ono što želim.

 

 

 

makonda-tracker