pleni lepotom i šarmom

Narandžasta kombinacija i SANDALE koje IZDUŽUJU LINIJU: Nina Badrić još jednom pokazala da je KRALJICA STILA (FOTO)

0

Poznata hrvatska pevačica oduvek je negovala istančan i moderan stil

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je jedna od najbolje stilizovanih žena na našim prostorima. Svaka njena odevna kombinacija je pažljivo odabrana, upečatljiva i moderna.

 

Ovog puta Nina se na jednom događaju pojavila u drečavom narandžastom kompletu, koji je istakao njen struk i vitku liniju. Neobični rukavi na sakou dali su dozu elegancije čitavoj kombinaciji, a pantalone koje idu u zvono istakle su nje struk.

 

 

Ipak, ono što je svima posebno privuklo pažnju bile su sandale s otvorenom petom napravljene su od prozirnog materijala koje u potpunosti razotkriva stopalo kao da ništa nemate na njemu. Ukrašene su posrebrenim leptirom u predelu prstiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Njima je cela odevna kombinacija dobila posebnu čar, a stopala kao jedan od najomiljenijih ženskih aduta, ovog puta su bila u centru pažnje.

 

Ovaj neobičan model ima potpeticu u obliku obrnute čaše za šampanjak postala je zaštitni dizajnerski znak Muaddinine obuće.


Specifičan oblik potpetice visoke 9,5 centimetara pruža stabilnost pri kretanju, ali i vizualno produžuje noge i celu figuru.

 

Pogledajte kako je ona izgledala, a tu su i ove savršene sandale 

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

makonda-tracker