da li vam se dopada?

Rolka-haljina je njen izbor za LETO: Dragana Mićalović prezentovala SUPERTRENDI morski stil

1

Glumica je podelila zanimljiv autfit koji može svakoj ženi da posluži kao inspiracija za letnje dane koji polako dolaze. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović podelila je na Instagramu fotografiju iz Crne Gore na kojoj ona izgleda vrlo doterano i sofisticirano. 

 

 

Ona je napravila nekoliko fotografija iz različitih uglova na kojima je pored njene lepote bila upečatljiva i njena odevna kombinacia. Glumica se odlučila za vrlo zanimljivu haljinu svetlonarandžaste boje koja na sebi ima tufnice u belo boji. 

 

 

Zanimljivo je i to da je haljina skroz zatvorena pa je deo oko vrata bio dizajniran tako da ima ulogu polu-rolke, ali interesantni su bili i rukavi na ovom komadu. Oni su zapravo kratki i imaju zanimljive dugmiće sa strane. Takođe su na haljini tako krojeni da imaju ulogu puf rukava. 

 

 

Uz kompletnu kombinaciju ona je odlučila da ukombinuje i zlatni nakit pa je tako ponela decentne minđuše, sat i ogrlicu. 

 

Takođe, posebno su upečatljive bile i bele patike koje odabrala da ponese uz ovu kombinaciju, a koje su se fantastično uklopile uz nijansu njene haljine, ali i uz tufnice na njoj. 

 

Podsetimo da su dDragani kako i sama ističe najveća podrška na putu ka glumačkoj karijeri bili joj sestra Sloboda i zet Vojin Ćetković.

 

Boba i ja se nikada nismo zajedno slikale ni za jedne novine, nikada nismo zajedno davale intervju. Ona je mene pustila da se sama snalazim, da se sama izborim i izađem iz njene senke. Priznala mi je jednom da joj je bilo jako teško i da je pitala Vojina: "Šta ako ne uspe?" A Vojin joj je rekao: "A šta ako uspe?" Bila mi je velika podrška, najveća. I danas je — ističe Dragana na K1 televiziji. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker