isprobajte

Nemate vremena da operete kosu? Evo kako da napravite frizuru za 3 minuta čak iako je prljava

0

Svaka žena voli da uvek ima lepu i sređenu kosu. Međutim, nema se uvek vremena za tip top kosu sveže sređenu u salonu. Sreća, pa su žene domišljate, svašta im padne na pamet kada treba ostati lepa, moderna i uredna sa malo slobodnog vremena. Sada postoje razni trikovi kako da same napravite modernu frizuru čak iako vam se kosa izmastila, a ovo je jedan od njih – pogledajte OVDE.

 

foto: Promo
foto: Promo

 

Iako rajfovi nisu ništa novo, ovaj koji vam mi predlažemo da pogledate je jedinstven – on ima po sebi šnalice, pa ga možete nositi ne samo kao običan rajf kako bi vam sklonio kosu pozadi kao i i bilo koji drugi, već kroz šnalice možete provući pramenove kose i tako dobiti neverovatno modernu i lepu frizuru. Ovakva frizura je em trendi, em je praktična: kosa vam neće padati preko lica i u oči.

 

Zapravo provlačenje pramenova kroz šnalice na rajfu će napraviti frizuru nalik čuvenim malim ribljim kostima. S tim što ćete sa ovim rajfom sami napraviti frizuru i to za svega nekoliko minuta.

 

Gde možete da nađete ovaj rajf? Ima da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Rajf
foto: Promo

 

Nije važno koliko godina imate, jer ovaj rajf je apsolutno pogodan za sve: i za odrasle devojke i žene i za devojčice. Devojčice će biti oduševljene što će same moći sebi da naprave frizuru. Nije važna gustina kose, kao ni to da li je ravna ili kovrdžava, podjednako će se dopasti svima.

 

Iskoristite specijalnu AKCIJU i poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 690 din!

 

Rajf
foto: Promo

 

makonda-tracker