savršena

Zimska elegancija + vitkost u prvom planu: Nina Seničar u haljini za kojom bi se Kejt Midlton okretala na ulici

0

Novosadska lepotica Nina Seničar poznata je po izuzetnom stilu, a sada je predstavila odevnu kombinaciju koja dokazuje da je seksepil nekad najprimetniji uz svedenost

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar spada u najlepše žene naše javne scene, a u svakoj situaciji se izdvaja i izuzetnim stilom.


Birala ona odevne varijante za svaki dan ili elegantnije kombinacije, šarmantna Novosađanka uvek ostavi utisak. Ipak, našoj Nini nisu neophodni pripijeni i smeli komadi da bi zračila seksepilom, a to bez sumnje pokazuje i šik karirana haljina koju je ponela juče.


Ona je, naime, na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u modelu do članaka koji prati liniju tela i suptilno ističe njenu vitku figuru. U pitanju je haljina karo dezena u različitim nijansama braon boje i sa čamac-okovratnikom koju je Nina kombinovala s nude lakovanim salonkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

U pitanju je model klasičnog kroja, sličan komadima koje rado bira vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, i to u jednom od njenim omiljenih dezena! Pri tome, haljina je ukrašena bojama koje spadaju u tipično jesenje-zimsku paletu.

 

Nina je pozirala u ovom izdanju, savršenom za jesenji ili zimski večernji izlazak, puštene ravne kose i uz jednostavan mejkap kojim, takođe, dominiraju braon tonovi.


Malo posla, malo igre — napisala je Nina u opisu ove fotografije.
 

 

makonda-tracker