kako vam se čini?

Iskoristite široke komade i od njih napravite mini haljine: 3 kombinacije Ane Štajdohar koje su za smelije žene

0

Pevačica danas slavi svoj 42. rođendan, a vrlo je prepoznatljiva po svom stilu pevanja, ali definitivno i prema stilu odevanja. Ona voli da nosi upečatljive komade, ali i da ih kombinuje na njima svojstven način. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Ana Štajdohar na svom Instagram profilu deli odevne kombinacije koje privlače dosta pažnje i tako ujedno daje ideje mnogim ženama kako određene široke komade mogu iskoristiti kao haljine. 

 

 

Najčešće su to kratki komadi koje Ana često ustruči nekim kaišićima, ili su oni tako dizajnirani da im je zapravo namena da to budu haljine koje liče na sakoe, dukseve i sl. 

 

Postoji trik da nekada možete kupovati i garderobu na muškom odeljenju gde su veličine obično veće, pa tako od košulja, majica, a onda i dukseva i sakoa možete da pravite haljine, ukoliko volite kratku garderobu. 

 

Mi vam donosimo 3 pevačicine kombinacije koje mogu da budu odlična inspiracija za žene koje su smele da ponesu kratko: 

 

1. Široki ljubičasti sako sa naglašenim naramenicama koji je odličan izbor za kratku kombinaciju kako bi istakao noge, ali i da u isto vreme naglasi struk i vitku liniju, pošto je ustručen kišem, a ispod kojeg se, zbog dužine, mogu videti tamni komadi. Uz ovo je ukombinovala i tamne sandale, kao i ljubičastu ogrlicu. 

 

 

2. Isti izbor komada garderobe ovoga puta kod Ane je emitovao više mladalačku energiju koju je uspela da dočara tako što je uz beli sako koji je ustručila crnim kaišem dodala dosta zlatnog nakita koji je davao glamurozni, a tinejdžerski izgled. Na sve je dodala crvene cipele kao i crveni ruž koji joj je bio pun pogodak. 

 

 

3. Crveni široki, a u isto vreme kratki duks odličan je izbor za jedan neobavezan provod sa drugaricama, ali da zbog tog povoda treba da izgledate doterano, obazno izaberite crveni duks, otvorene crne čizmice, malo tamnog nakita i izmoljenu kosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker