moderna

Autfit koji će obeležiti ovu jesen: Žena Bojana Vaskovića u kombinaciji koja je spoj modernog i ležernog stila

0

Supruga pevača Leksington benda odlučila se da ponese odevne komade koji su pravi odgovor na oktobarsko vreme, a ujedno i odraz savršenog jesenjeg stila. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga pevača Leksington benda Bojana Vaskovića, Aleksandra je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz Studentskog parka u pravom jesenjem autfitu koji predstavlja kombinaciju modernog, ležernog i praktičnog stila. 

 

Naime, onda je za šetnju po Beogradom odabrala da obuče popularnu kombinaciju beličastih laganih pantalona i džempera istog dezena i nijanse, koja joj je isticala figuru, a ujedno bila dovoljno topa da odgovori na vremenske prilike. 

 

 

Međutim, upečatljiv je bio i njen tedi šeširić koji je davao moderan izgled njenoj kombinaciji, uz beličasti kaput koji je svojim širokim i neobaveznim krojem još više naglašavao Aleksandrinu mladolikost. 

 

Ali to nije sve, braonkaste cipele i torba preko ramena su začinili ovu kombinaciju i dali posebnu notu njenom stajlingu. 

 

— Koliko volim jesen, a još kada je okupana suncem čini mi se da ne postoji ništa lepše. Lep vikend vam želim! -napisala je ispod fotografije. 

 

Kako vam se dopada njena kombiacija?

 

 

makonda-tracker