dopašće vam se

RAZIGRANA, LEPRŠAVA, BAJKOVITA! Cvetna haljina Kendal Džener je SVE što nam treba OVOG PROLEĆA, evo sa čime je kombinuje

0

Cvetni motivi i ovog proleća biće pravi modni hit na bilo kom odevnom komadu, a ova popularna trendseterka to vrlo dobro zna!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Floralni motivi nisu ništa novo niti revolucionarno na haljinama, bluzama, košuljama — pogotovo kada stigne proleće. Lepršave haljina i sada će se vratiti na velika vrata na ulice metropola, a jasno je da će razigrani modeli veselih boja biti i te kako popularni u modnom svetu.

 

Trendseterka Kendal Džener to dobro zna, a iako nije velika ljubiteljka romantičnih haljinica, odabrala je jednu kreaciju koja odmah privlači pažnju čak i onih dama koje više vole sportski ili kežual look.

 

U pitanju je svilena roze haljina sa potpisom brenda Rodarte, sa divnim detaljem u vidu puf rukava. Ova haljina našla je mesto u aktuelnoj kolekciji za proleće/leto 2021. godine, a Kendal ju je ukombinovala sa kaubojskim čizmama. 

 

Mada je Kendal predvodnica modnog minimalizma, a posebno urbanog street style-a, očito da je ovakav model i njoj morao ukrasti pažnju, a nema sumnje da joj ovakvo modno izdanje odlično stoji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

makonda-tracker