street style

(Skoro) SVE OVO već imate u kući: Emili Ratajkovski u trendi izdanju za svaki dan koje devojke u dvadesetim OBOŽAVAJU

0

Američka manekenka i glumica i te kako ume da izmami uzdah neobičnim i provokativnim izdanjima, ali za svakodnevne prilike ona bira ― jednostavnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski poznata je po svojim trbušnjacima, koje je vratila vrlo brzo po porođaju, pa ne čudi što koristi svaku priliku da se pohvali svojim vitkim stasom. Zato ona spada u najveće zaljubljenice u crop top među poznatim devojkama, pa ne čudi što je ovo često statement komad njenih odevnih varijanti.


Emili se u poslednje vreme povukla u privatnost svog doma i sve vreme provodi sa suprugom Sebastijanom Ber-Meklardom i njihovom bebom koja je dobila ime Apolo, pa javnost ima priliku da je vidi uglavnom na paparaco fotografijama. Tako smo videli da je Emili zadržala prepoznatljiv stil i poslednjih meseci, pa je juče u Njujorku viđena u ležernoj i trendi odevnoj varijanti za svaki dan.

 


Manekenka je fotografisana u Njujorku tokom šetnje sa suprugom i detetom čiji ćemo pol saznati tek kad ono napuni 18 godina i, prema Emilinim rečima, samo shvati ko je.

 

Za ovu priliku odabrala je retro farmerke dubokog struka napravljene od svetlijeg džinsa i efektan crop top bele boje koji je pokazao njen prepoznatljiv stomak s linijom između trbušnjaka koja svedoči o satima koje lepotica provodi u teretani. Top je iste dužine kao 3/4 rukavi, a Emili ga je ponela s belim patikama brenda Loewe.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Svemu tome dodala je mačkaste naočare za sunce modne kuće Versace, koje jednostavno obožava, a nije bila previše zainteresovana za poziranje, pa se posvetila svojim momcima.

 

 

makonda-tracker