PRAKTIČNI & PRELEPI

Nikad ne izlaze iz mode i stoje SVAKOJ ženi: Ova 4 komada su vam neophodna za TRENDI JESEN

0

Univerzalni komadi garderobe koji su aktuelni uvek, sada su na korak od vas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možete ih uklopiti uz svaki stil – casual, poslovni ili večernji, i biti spremni za izlazak dok kažete keks. Pogledajte koji su to modeli koji nikada ne izlaze iz mode i odaberite omiljeni!

 

Končani džemper u bež boji

 

ženska odeća
foto: Promo

 

Fantastičan končani džemper sa blagim „slepi miš“ rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom.

Sastav: 100% akril, veličina: univerzalna.

 

Naručite ga online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

 

Bela majica sa natpisom

 

 

ženska odeća
foto: Promo

 

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji treba da postoji u svakom ormanu. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam bude udobno, a da pritom izgledate moderno i šik.

Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ili ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena.

 

Majicu naručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

 

Bluza sa falticama

 

 

ženska odeća
foto: Promo

 

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje.

 

Naručite je online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

 

Blejzer sa diskretnim volanima

 

 

ženska odeća
foto: Promo

 

Univerzalni kratki blejzer je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Naručite ga online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 2.790 rsd.

 

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman.

 

 

makonda-tracker