za prelazno vreme

Skida godine i svaku kombinaciju čini URBANOM: Ovu jaknu će sve trendseterke nabaviti pre JESENI

0

Znate li kakvu jaknu ćete nositi ove jeseni? Imamo predlog koji je ultimativni hit među trendseterkama. U pitanju je koledž-jakna!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Stiže nam jesen, a sa njom i novi trendovi o kojima zaljubljenice u modu odavno već razmišljaju. Posebno je interesantno pitanje jakni koje su nam svakako neophodne za prelazno vreme. Jedan model ističe se među ostalima, pa sa tom investicijom definitivno nećete pogrešiti!

 

Ne samo što će vam vizuelno "skinuti" godine, on svaku kombinaciju čini urbanom i kul.

 

U pitanju su koledž-jakne, koje karakteriše specifičan dizajn, a mnoge će obradovati podatak da su one jedan od modnih hitova sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by queen (@elymexx)

 

Svako ko je gledao bar jedan film sa temom američkog koledža video je ove jakne, a one su sad ultrapopularne širom sveta.

 

 

Od Lejdi Gage, preko sestara Hadid, do čuvenih influenserki, svaka fashionista će ove sezone imati koledž-jaknu u svom ormaru. Njih je još osamdesetih nosila modna ikona ledi Dajana, kako javno, tako i u neformalnim prilikama.

 

Ne samo kod žena, ove jakne su još popularnije i kod muškaraca! Ovaj model već su u svoje kolekcije uvrstile i kuće kao što su Selin ili Luj Viton, a idealno će vam koristiti i na proleće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANA (@realberlinerluft)

 

 

makonda-tracker