otvoreni seksepil

Želeće ih MNOGE, a nositi samo NAJSMELIJE: Topovi zbog kojih ćete poželeti da leto traje duže OČARALI influenserke

0

Protekle dve nedelje nema odevnog komada koji je privukao više pažnje od provokativnog pin topa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Francuski dizajner Simon Port Žakmis predstavio je model košulje koji se ne kopča, već telo čuva skrivenim od pogleda uz pomoć tanke kopčice i njegovo ime je preplavilo modne portale. Međutim, tzv. pin topovi nisu njegov izum: već neko vreme Instagramom vlada ovaj trend, koji su već ponele neke od najlepših žena sveta.


Pre nekoliko meseci, manekenku Emili Ratajkovski videli smo u plavom modelu koji potpisuje modna kuća Cult Gaia, a među prvima je, još u februaru, ovaj neobičan gornji deo odeće ponela manekenka Hejli Biber.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

U pitanju su majičice, bolero, košulje i sl. koje spaja ziherlandla, a dizajnerki koriste i predimenzionirane i minijaturne komade. Otud u imenu ovog komada reč "pin", koja znači "igla", "špenadla", "čioda".

 

 

Ovaj odevni predmet brzo je zavladao modnom scenom, a pretraga ovog pojma je na modnom pretraživaču Lyst-u porasla za 78 odsto za dve nedelje, dok ― nakon što se Megan Foks pojavila u crvenom pin topu brenda Jacquemus ― za 48 sati zabeležio skok od čak 52 procenta!

 


Trendseterke ga obično nose u kombinaciji s farmerkama i, uopšte, pantalonama ili dugačkim suknjama, pazeći na proporcinalnost ― budući da su ovakvi topovi obično vrlo provokativni i otkrivaju dosta kože, one paze da ne preteraju i obično ih ne nose s kratkim suknjama i šortsevima. Najčešće biraju donji deo odeće vrlo dubokog struka, a tim se dodatno naglašava ovaj nesvakidašnji komad.

 


S obzirom na to koliko otkrivaju, ne ostavljaju previše prostora za nošenje grudnjaka, a ako to ipak činite potrudite se da njegova nijansa bude što bliža boji topa kako ne biste odvlačili previše pažnje na svoj veš.

 

 

 

makonda-tracker