saveti modnih stručnjaka

KOJE TORBE SU IN, A KOJE OUT? Odmah proverite kakvi komadi će biti u modnom fokusu ovog proleća

0

Duh devedesetih, praktični modeli, smele i neobične kombinacije...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Moda se menja, nove sezone donose nove aktuelnosti, a kada su torbe u pitanju, najčešće se desi da se jedan model istakne u odnosu na druge i tako u krug. Doduše, retko kada neki model torbe ostane potpuno zaboravljen, već ponovo ispliva koju sezonu kasnije na modni tron.

 

Proverite kakve torbice će biti u modnom fokusu ovog proleća...

 

Out: Bucket modeli

In: Baguette torbe

 

Baguette torbice, zaštitni znak junakinje "Seksa i grada" Keri Bredšo, koja je naprosto obožavala takve modele i rado ih nosila u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama, najveći ovosezonski hit.

 

Kratka drška i specifični oblik čine je posebnom, a ova svestrana torbica ide uz sve i sjajno izgleda bez obzira je li kroko ili animal uzorka, u nekoj vedroj boji, od plastike, laka...

 

 

Out: Krzneni modeli

In: Velike prošivene torbe

 

Mada su torbe od veštačkog krzna imale armiju obožavateljki, menjaju ih tobr prošivenog dizajna. Em su praktične, em podsećaju na prošivene jakne koje su bile hit zimske sezone.

 

Out: Torbice oko struka

In: Torbice oko vrata

 

Minijaturni modeli torbi sada se nose oko vrata, što je neobičan i smeo potez na koji će se mnogi nerado odlučiti, dok će mnogima savršeno odgovarati praktični položaj torbice! Izgleda kao nakit, a ne moramo da je nosimo u rukama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giada Albani (@elenagiadaa)

 

 

makonda-tracker