kakve vi nosite?

U stilu Patricije Ređijani: Ova haljina SKRIVA nedostatke, ističe OBLINE, od XS do XXL — evo zašto će i VAMA PRISTAJATI

0

Jedna od najpopularnijih haljina svih vremena, koja fantastično ističe žensku siluetu, svih krojeva, brojeva, boja i dezena — to je definitivno haljina na preklop.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolja stvar u vezi sa haljinom na preklop jeste da postoji beskrajno mnogo načina da je kombinujete i izgledate savršeno stilizovani i leti, i zimi.

 

Može biti jednobojna, može biti šarena; može imati tufnice, karnere, animal print ili neki drugi dezen; nikako nećete pogrešiti za šta god se odlučili, jer ovaj model se magično uklapa u sve. Bilo da je XS ili XL, ovoj haljini ne manjka seksepila.

 

Zbog čega?

 

Skriva nedostatke, a ističe obline u prvi plan. Ne možemo tražiti ništa bolje bilo od letnje, bilo od zimske haljine.

 

 

Trend haljine na preklop nije nov, ali neko vreme nije bio toliko u modnom fokusu. Srećom, poslednje sezone vratile su je na velika vrata. Mnogi brendovi imaju svoje modele haljina na preklop, od Attico, preko Jacquemus, do Michelle Mason.

 

 

Ni Lejdi Gaga nije odolela haljinama na preklop. Otkako je odglumila Patriciju Ređijani u filmu koji preti da pokori Holivud, House of Gucci, Gaga je napravila preokret u svom modnom stilu i stilizovana je perfektno. Promena je velika, a njeni sofisticirani i retro stajlinzi oduševljavaju zaljubljenice u modu.

 

Lejdi Gaga, Haljina na preklop
foto: Profimedia

Ona je viđena u Njujorku, gde je uslikana pre probe sa Tonijem Benetom u Radio City Music Hall-u, a nosila je upravo ovaj model haljine.

 

U pitanju je crno-bela haljina na tufne, s potpisom brenda Rodarte. Uklopila ju je sa zanimljivim detaljem u vidu širokog kaiša, tu je bela kragna koja daje retro utisak. Zapravo, ova haljina je čist primer podsećanja na one modele koji su bili popularni šezdesetih godina prošlog veka, a potpuno je u stilu baš Patricije Ređijani. Gaga je dodala još i Celine sunčane naočare, biserne minđuše Agmes Sandra, belu torbu Delvaux i cipele Giuseppe Zanotti.

 

Vintidž i prelepo! Kakve haljine na preklop vi nosite?

 

 

makonda-tracker