prepisujemo od najboljih

I po najvećim vrućinama možemo da izgledamo STAJLIŠ: 3 letnja izdanja Ane Ivanović koja običnom danu daju ŠIK NOTU

0

Protekla nedelja bila je prepuna modnih pogodaka kada je u pitanju naša sportistkinja

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović poznata je po izuzetnom modnom ukusu i odevnim kombinacijama koje su i atraktivne, i u skladu s najnovijim trendovima, i praktične, a čini se da je leto posebno inspiriše.


Upravo su takvi autfiti u kojima smo videli bivšu prvu teniserku planete proteklih dana, kada je na Instagramu podelila nekoliko vrlo interesantnih, a ipak jednostavnih modnih varijanti u kojima je uživala u lepom letnjem vremenu.

Naša Ana najpre je pozirala u šik kombinaciji sastavljenoj od duboke bež suknje i kratkog braon topa, kojoj je dodala pomalo neočekivanu obuću — bele patike sa zelenim detaljem i, vrlo prikladno, zelenu tašnu ukrašenu zlatnim lancem.


Potom je koji dan kasnije Ana pokazala da je još jedan vreli letnji dan pozdravila u mini-varijanti ovog izdanja: ponela kratku suknju i beli top ukrašen cvetnim dezenom, uz bele patike za trčanje i crno-žutu torbicu.


Ubrzo potom, Ivanovićeva nam je predstavila možda i najudobnije izdanje, sastavljeno od komotnih pantalona upečatljivog burgundi-belog dezena i lagane teget bluze kojaje izgledala odlično s teget prugama na nogavicama i patikama identične nijanse.


Sve tri kombinacije su i više nego prikladne manje formalne prilike poput dnevnog izlaska na kafu, prijatne su i od materijala koji omogućavaju koži da diše i savršen izbor za letnje popodne.

makonda-tracker