(FOTO)

Na prvi pogled NAJLEPŠA U KANU, na drugi — NAJVULGARNIJA: Bajkovita haljina PODELILA modne kritičare (ANKETA)

0

Ovo je jedna od haljina koja je potpuno podelila mišljenja zaljubljenika u modu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo koja haljina je toliko podelila mišljenja modnih znalaca na ovogodišnjem Kanskom festivalu kao što je to uradila ona koju je ponela izraelska infleunserka Hofit Golan.

 

Popularna plavuša koju na Instagramu prati skoro 3 miliona ljudi stigla je na premijeru filma "Aline, The Voice Of Love u društvu partnera Alvara Nunjeza u neverovatnoj plavoj toaleti.

 

Na prvi pogled, mnogi su prokomentarisali da je ovo najlepša haljina Kanskog festivala. U pitanju je model koji potpisuje Ziad Nakad, tako glamurozan, optočen kristalima, bez bretela i sa brojnim detaljima od tila koji sežu do poda. Haljina pomalo podseća na onu koju je nosila Pepeljuga, čime se samo doprinosu utisku bajkovitosti. Uz nju je Golanova nosila punđu i srebrne sandale, čime je sve bilo upotpunjeno. Ipak, to nije bilo sve.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Čim biste se malo približili Hofit, shvatili biste da se ispod ove glamurozne toalete sve providi, čak i njen donji veš! Mnogi su bili užasnuti kad su shvatili da je ovo providna haljina i da Hofit namerno pri poziranju razotkrivala svoj donji veš.

 

 

 

makonda-tracker