unikati

NAKIT KOJI VAS ČINI POSEBNOM: Izaberite ručno rađene komade pravljenje s ljubavlju!

0

Nakit je od davnina nezaobilazan modni dodatak koji vašem stilu daje posebnost. Ručno rađen nakit daje neku posebnu draž, jer se svakom komadu pristupa sa puno ljubavi i truda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Izabrali smo najtraženije modele ove sezone koji mogu da obraduju Vas ili neku Vama dragu osobu. Upotpunite svaku odevnu kombinaciju ogrlicom, minđušama ili narukvicom i budite jedinstvene i originalne!

 

Romantic heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi. Dužina Romantic heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.
Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

Frida nakit
foto: Promo

Zvezda minđuše su još jedan predivan aksesaor izrađene sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Ovaj model napravljen je od posrebrene žice u obliku spirale i kamenčića u obliku zvezde na kraju. Poručite ih OVDE po ceni od samo 490 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

https://www.hangar.rs/prodavci/frida/

https://www.hangar.rs/prodavci/frida/

 

Black Frida je novija kolekcija narukvica izrađena od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Izaberite da li Vam više pristaje crna ili crvena, a svaki privezak je poseban i prelep. Pogledajte Infinite heart, Angel, Red elephant i izaberite onaj koji Vam se najviše dopada. Po ceni od samo 600 rsd neka od ovih narukvica može biti Vaša. Poručite online OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Rose Angel ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik, praznične. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban. OVDE poručite ovu prelepu ogrlicu po ceni od 1.690 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Golden clover ogrlica je takođe urađena od pozlaćenog lančića, sa pozlaćenim priveskom i dužine je 50 cm. Lako se uklapa u bilo koji stil i daje mu posebnu draž. Cena ove ogrlice je 1.690 rsd, a možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Silver vitrage je set sastavljen od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Cena ovog seta je 3.300 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker