(FOTO)

SUPERTRENDI IZDANJE ZA VAKCINISANJE KOPIRAJU ŽENE ŠIROM SVETA: Farmerke Kejt Midlton ZALUDELE su zaljubljenice u modu

1

Lepa vojvotkinja retko kada se pojavljuje u ležernim izdanjima, ali kada to uradi, izgleda za desetku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton nedavno je primila vakcinu, a privukla je veliku pažnju, kao i njen suprug - ovde pogledajte zbog čega.

 

Iako je najčešće viđamo u glamuroznim toaletama ili, barem, haljinama poslovnog stila, povremeno je vidimo i u opuštenijim izdanjima!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Tako je za vakcinisanje obukla potpuno ležernu kombinaciju: farmerice i belu majicu sa kratkim rukavima, što je lepoj vojvotkinji savršeno pristajalo.

Veliku pažnju zaljubljenika u modu privukle su farmerice branda & Other Stories, koje su u najvećem broju slučajeva do sada već rasprodate!

 

Sjajna Kejt odlučila se za model sa ravnim nogavicama, koje se inače prodaju po ceni od 65 funti (skoro 9000 dinara). One su napravljene od organskog pamuka i imaju visoki struk, a u pitanju je tzv. basic komad koji je apsolutni hit sezone. Ovaj brend farmerice, čini se, omiljen je brend Kejt Midlton, jer je već prošlog meseca nosila i minđuše sa njihovih potpisom.

 

Iako je nikada nećemo videti u ovom izdanju u svečanijoj prilici, ova kombinacija je istakla vitku figuru lepe Kejt i savršeno joj stoji, a ne čudi što se farmerice prodaju u rekordnom roku kad ih ponese elegantna i trendi supruga princa Vilijama.

 

 

makonda-tracker