PAŽLJIVO JE BIRALA

SUKNJA JE PRAVO REMEK-DELO, SVAKI DETALJ JE SAVRŠEN: Kraljica Maksima u očaravajućoj kombinaciji inspirisanoj PROLEĆEM

0

U ovom efektnom spoju svaka žena može da se oseća prijatno, udobno, ali i vrlo elegantno i atraktivno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga holandskog kralja Vilema Aleksandera, koja za koji dan slavi 50. rođendan, nesumnjivo je jedna od najbolje odevenih evropskih plemkinja. Lepa Maksima od Holandije poznata je po tome što preferira jednostavan i upečatljiv stil uz poneki statement komad, najčešće u vidu nakita ili kvalitetne torbe.

 

Njena modna izdanja obično su monohromatska, ali daleko od toga da je stil kraljice Maksime dosadan — ona na sjajan način pokazuje da prati svetske trendove, dok ostaje odana svom stilu.

 


Ovog puta, prilikom posete Liseu, gde su mališani u okviru kampanje "Više muzike u učionici" održali još jedan koncert, holandska kraljica ponovo je prekršila svoje pravilo da nosi makar jedan crveni komad ili detalj i opredelila se za krem tonove. Maksima je, naime, ponela svoju staru košulju s potpisom svog omiljenog brenda Natan Couture, čije je delo i efektna midi suknja u obliku zvona ukršaena vezenim svetlucavim koncem. Ogrnula se laganijim kaputom "Masima Dutija" i upotpunila ovaj izgled salonkama od prevrnute kože "Đanvita Rosija".

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju je kombinacija koju lako možemo da zamislimo na ženi svih starosnih doba ili tipa građe, s tim što bi mlađe mogle da dodaju i malo više boja, odnosno da ponesu, recimo, pink suknju, mada je i spoj za koji se opredelila holandska kraljica pun pogodak za svečane prilike.

 

Najefektniji deo ovog autfita je aksesoar za glavu poznatog belgijskog modiste Fabijena Delvinja koji krase sićušni cvetovi i izgledaju kao kruna na Maksiminoj glavi, a dodatno naglašava viseće minđuše u obliku suze.


 

 

makonda-tracker