još jedan modni pogodak

NAKIT JE PRAVO IZNENAĐENJE, TAŠNA JE TAKO ŠIK! Maksima od Holandije u autfitu u kakvom nismo navikli da viđamo kraljice

0

Supruga holandskog kralja odlučila se za jednobojnu odevnu kombinaciju i interesantno usklađene detalje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Maksima od Holandije vredno radi uprkos pandemiji virusa korona, kako od kuće, tako i na terenu, pa je često viđamo u poseti zdravstvenim i kulturnim ustanovama, kao i poznatim holandskim kompanijama.


Supruga kralja Vilema-Aleksandera danas je tako posetila grad Uden, gde je, između ostalog, bila gošća jedne firme koja se bavi čišćenjem, a za tu priliku je odabrala zanimljiv odevni stil. U pitanju je odevna varijanta koja može da prođe i kao nešto ležernija, ali je ipak vrlo elegantna, a čine je bež pantalone na peglu i bluza zatvorenog okovratnika.

 

Ovaj komplet, koji je holandska kraljica već nosila pre dve godine, Maksima je upotpunila na interesantan način: gotovo svi njeni aksesoari su crni. Poseban utisak ostavljaju masivne i široke narukvice crne boje, crn je i krupniji detalj koji podseća na predimenzioniran broš, a tu je i crna zaštitna maska kakvu smo već viđali na kraljici Holandije.

 

Ona je ponela i pomalo starinski zlatni sat sa crnim kaišem i dve zlatne narukvice u tonu sa zlatnim prstenjem, ali da sve ostane savršeno usklađeno, Maksima se postarala uz pomoć crnih lakovanih salonki i crne clutch tašne.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker