najlepši način da obradujete nekoga

UČINITE NEŠTO LEPO ZA SEBE ILI DRAGU DAMU U SVOM ŽIVOTU: Pronađite omiljeni modni dodatak i osećajte se posebno!

0

Najlepši način da obradujete sebe ili dragu damu u svom životu, jeste da joj poklonite unikatan komad nakita. Raznovrstan asortiman ogrlica, narukvica, minđuša kao i kompleta, pruža vam mogućnost da odaberete onaj poseban komad za kojim i tragate.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Black Frida je nova kolekcija narukvica izrađena od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Izaberite da li Vam više pristaje crna ili crvena, a svaki privezak je poseban i prelep. Pogledajte Infinite heart, Angel, Red elephant i izaberite onaj koji Vam se najviše dopada. Po ceni od samo 600 rsd neka od ovih narukvica može biti Vaša. Poručite online OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

hangar
foto: promo

 

hangar
foto: promo
hangar
foto: promo

 

 

Stena minđuše su u zlatno braon boji, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modela, pa mogu biti fantastičan poklon za neku dragu osobu.


Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

hangar
foto: promo

 

Planeta minđuše su još jedan predivan aksesaor izrađene sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Ovaj model ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Poručite ih OVDE po ceni od samo 490 rsd ili pozovite 011/4420-502.

hangar
foto: promo
 
   

Rose Angel ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik, praznične. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban. OVDE poručite ovu prelepu ogrlicu po ceni od 1.690 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

hangar
foto: promo

 

   

Silver infinity je još jedna prelepa ogrlica koja će ukrastit i dopuniti Vaš stajling. Dajte odeći i svom stilu lični pečat i poručite je OVDE po ceni od 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

hangar
foto: promo

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker