dosadno ili baš kako treba?

DA LI VAM SE DOPADAJU? Sandale inspirisane Rijanom podelile mišljenja zaljubljenica u modu (ANKETA)

0

Uskoro će se u prodaji naći model obuće inspirisane lepoticom s Barbadosa

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Pevačica, kozmetički mag i modna dizajnerka Robin Rijana Fenti nikad nije krila da je njena omiljena kreatorka obuće Amina Muadi.

 

Ova jordanska dizajnerka i pop zvezda su ostvarile i poslovnu saradnju, udruživši svoje brendove, pa je tako Rijanin "Fenti" u saradnji s Aminom lansirao liniju letnje i elegantne obuće koju pevačica često nosi.

 


Sada se, međutim, njihov fantastičan odnos podiže na viši nivo — Rijana je Aminina muza! Muadijeva je, naime, kreirala sandale koje je "Robin", po svojoj prijateljici i saradnici. U pitanju je model večernje obuće čija visoka štikla podseća dizajnom na oblik čaše za šampanjac, a stopalo prekrivaju tri providne tračice sa kristalnim šnalama, dok su oko članka dve trake. Na taj način je stopalo sasvim izloženo i, moramo da primetimo, reč je o sandalama koje su baš po Rijaninom ukusu!

One će se u prodaji naći 21. maja, na veliku radost obožavalaca Amine Muadi i Rijane, ali ako pogledate komentare na društvenim mrežama — mnogi su saglasni da je moglo to i bolje i šarenije i maštovitije kada je inspiracija Robin Rijana Fenti.

 

 

 

makonda-tracker