otkrila tajnu lepote

ČUDESNA MASKA ZA LICE PO RECEPTU KENDAL DŽENER: Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka za perfektno blistav TEN!

0

Jedna od članica najpopularnije rijaliti porodice na svetu, model Kendal Džener, otkrila je svoju bjuti tajnu kojom se može poslužiti svaka od nas

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladu Kendal upoznali smo tokom emitovanja rijaliti programa Keeping up With The Kardashians, međutim, ova lepotica ubrzo je krenula da gradi svoju karijeru i brzinom svetlosti postala jedna od najtraženijih modela na svetu.

 

O lepoti Kendal Džener svakodnevno pišu svetski mediji, a mnoge dame zanimalo je kako izgleda njena svakodnevna bjuti rutina. Mlada manekenka rešila je da sa svojim obožavateljkama podeli tajne svoje lepote, pa je detaljno objasnila postupak pripreme domaće maske za lice kojoj, kako kaže, duguje svu zahvalnost za blistav ten i savršenu kožu.

 

Naime, za ovu masku potrebno vam je samo nekoliko sastojaka.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

Najpre u odgovarajuću posudu izgnječite jedan avokado, a potom dodajte malo ovsenih pahuljica i dobro izmešajte. U pripremljenu smesu dodajte kašiku prirodnog meda i 1-2 kapi organskog ulja lavande.

 

Nanesite na lice i ostavite da deluje nekoliko minuta, a potom detaljno isperite mlakom vodom.

 

Ova maska pružiće vašem licu potrebnu hidrataciju, a kožu će učiniti glatkom, blistavom i nežnom.

 

- Kada želim da svojoj koži pružim još malo "ljubavi", nakon maske na lice nanesem kolagen serum koji obožavam - zaključuje Kendal.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker