savršen izbor

NIJE POZNATO DA JE IKAD POGREŠILA! Vajola Dejvis će vas hipnotisati elegantnom toaletom inspirisanom prolećem

0

Jedna od najboljih glumica današnjice spada u red zvezda koje je svako pojavljivanje praćeno i izuzetnim stilom

foto:  DFree / Shutterstock.com
foto: DFree / Shutterstock.com

Američka glumica i oskarovka Vajola Dejvis (55) sinoć je na dodeli NAACP nagrada dobila priznanje za najbolju glavnu žensku filmsku ulogu (za film Ma Rainey's Black Bottom), kao i za svoju ulogu u seriji "Kako se izvući s ubistvom".


Iako je dodela ove godine bila virtuelna zbog pandemije virusa korona, sve zvezde doterale su se kao da će šetati crvenim tepihom, a najzapaženija je — kao i obično kad je reč o okupljanjima slavnih u Holivudu — bila Vajola Dejvis.


Glumica je za ovu priliku odabrala model koji potpisuje britanski dizajner nigerijskog porekla Dura Olovua, i to haljinu u peplum stilu, odnosno ukrašenu delom tkanine u predelu struka koji podseća na suknjicu s volanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIOLA DAVIS (@violadavis)

 

Vajolinina teget haljina je bez rukava, krasi je tek nagoveštaj dekoltea, prati liniju tela i od kolena se širi u sirena-kroj. Ipak, najinteresantniji je dezen, odnosno floralni motivi u svetloplavim, purpurnim i narandžastim bojama. Dejvisova je ovoj toaleti dodala nakit juvelirske kuće Boucheron, odnosno masivno prstenje i viseće minđuše, a njenim izgledom na Instagramu se pohvalila stilistkinja Elizabet Stjuart.

 

 

 

makonda-tracker