šta vi mislite?

MIŠLJENJA SU PODELJENA: Čuvena manekenka dizajnirala liniju obuće — i nisu svi oduševljeni! (ANKETA)

0

Lepa Rouzi Hantington-Vajtli, jedna od najuspešnijih manekenki planete i supruga glumca Džejsona Stejtama, rešila je da se okuša kao kreatorka obuće

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je Hejli Biber objavila da ćemo uskoro videti njenu kozmetičku liniju, a Kendal Džener postala vlasnica kompanije koja proizvodi tekilu, i Rouzi Hantington-Vajtli rešila je da oproba u nečemu novom. Nakon kratkih izleta u svet glume i kozmetike sa svojom linijom Rose Inc, sada je odlučila da pomaže koliko kreativna još može da bude. Ipak, Rouzi je ostala u svetu mode, pa je u saradnji s brendom Gia Couture Firenze dizajnirala svoju prvu kolekciju obuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)


Britanska manekenka, koju smo najpre upoznali kao "Viktorijinog anđela", predstavila je liniju papuča i sandala za predstojeće proleće, koju su ručno izradile firentinske zanatlije.

 

 

Korišćeni su isključivo prirodni materijali, kolekcija sadrži i ravnu obuću i onu sa štiklom i modeli su dostupni u različitim bojama. Vrh je kockastog oblika i podseća na minimalističku obuću brenda Bottega Veneta, a jedan od najupečatljivih modela papuča krasi širok i dezeniran kaiš preko stopala s tankom trakom koja pridržava palac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

 

Budući da je jedna od uspešnijih i poznatijih manekenki današnjice, Rouzi je sama svoj najbolji model, pa je na svom profilu na Instagramu ponosno pokazala kako nosi ovu kolekciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

 

Ako pitate korisnice društvenih mreža, nije zavladalo opšte oduševljenje. Deo javnosti smatra da je Rouzi mogla mnogo bolje i da su ovi modeli "već viđeni", dok ima i onih koji veruju da manekenka treba da nastavi dizajnerskim stopama.

 

 

 

 

 

makonda-tracker