inspiriše

AKO VOLITE SPOJ FARMERKI I SAKOA, OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Miranda Ker u efektnoj i urbanoj kombinaciji za svaki dan

0


Nekadašnji "Viktorijin anđeo" jednostavno ne greši!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Australijska manekenka Miranda Ker (37) stekla je svetsku popularnost kao model koji hipnotiše u kampanjama za donji veš, ali ako pitate zaljubljenice u modu ostavlja isti utisak i kada je odevena od glave do pete.


Čuvena lepotica i ponosna mama troje dece sada je oduševila odevnom varijantom koju je odabrala za posetu lekaru. Naime, losanđeleski paparaci uočili su Australijanku ispred jedne dermatološke ordinacije na Beverli hilsu u trendi street style izdanju. Kombinovala je farmerke od ispranog džinsa koje se završavaju, u skladu s najnovijim trendom, zvonastim nogavicama s krem bluzom i vrlo upečatljivim kariranim braon blejzerom. Utisak je svakako pojačala tašnica modne kuće "Luj Viton" u obliku srca koja je deo međusezonske kolekcije za 2021. i koja je u karakterističnim bojama ovog brenda, pa se sjajno uklopila sa sakoom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Tu su i kratke čizme sa stabilnom petom, a stiče se utisak da je manekenka možda mogla da odabere neku drugu boju i da crna obuća pomalo odudara. Ipak, ostatak kombinacije je vrlo usklađen, a tu su i retro naočare za sunce ispod kojih se Miranda skrivala od paparaca.


Bez previše komplikovanja, udobno i izuzetno trendi!

 

 

makonda-tracker