KRALJICA JE STIGLA

TAKO TO RADI RUSKA BOGINJA SEKSEPILA! Irina Šajk prodrmala Milano prolećnom street style kombinacijom koju ćete kopirati

0

Kakva je to Nedelja mode bez vatrene Ruskinje?!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenku Irinu Šajk (35) navikli smo da viđamo na njujorškim ulicama, gde paparaci svakodnevno vrebaju čekajući da je vide u šetnji i igri sa ćerkom Leom de Senom, ali ona i te kako ume da se transformiše u vamp zavodnicu kad zatreba!


Ruska lepotica, koju smo pre nekoliko dana videli u Njujorku u društvu njenog bivšeg verenika Bredlija Kupera, preletela je proteklog vikenda Atlantski okean i stigla u Milano, gde se trenutno održava Nedelja mode. Ona je odmah privukla mnogo pažnje foto-reportera, koji se utrkuju da je uslikaju iz svih uglova i u svim situacijama, pa im nije promakao njen izlazak u šoping s prijateljicom.


Irina je držeći se pod ruku s drugaricom prošetala po prijatnom martovskom danu, i to u vrlo atraktivnom izdanju, kako smo i navikli od nje. Odabrala je pripijenu crnu mini-haljinu modne kuće "Versače" koja ističe dekolte, crne čarape, kožne čizme do kolena koje imaju stabilne i udobne potpetice i upečatljiv maksi-kaput u maslinastoj nijansi. Šajkova je tome dodala efektnu ručnu torbu marke "Versače" slične boje, crnu bandanu ukrašenu zlatnim detaljem i cnu zaštitnu masku. Kao i obično kada je stil ove lepotice u pitanju, tu su bile i retro naočare za sunce nešto sitnijih stakala, koje polako postaju Irinin zaštitni znak, a ispod kojih je imala vrlo dramatičan make-up — crveni i deblji luk ajlajnera.

 

Jednostavno, zavodljivo, udobno, atraktivno, trendi... Ništa mi tu ne bismo dirali!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker