zabavno i drugačije

ZIMSKI STIL NE MORA DA BUDE DOSADAN! Irina Šajk u najzanimljivijoj street style kombinaciji koju smo videli ovih dana

0


Ruska manekenka je svakodnevno na meti paparaca i nikad ne razočara modne znalce

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena na planeti Irina Šajk važi i za jednu od najbolje odevenih, a njena tajna je u tome što nikad ne dopušta da izgleda monotono i svakidašnje.


Vatrena Ruskinja iz dana u dan oduševljava stilom, kako modne znalce, tako i laike, a u poslednjim danima januara uhvaćena je u izdanju koje ne bi svako ni smeo ni umeo da ponese. Glavni motiv — ljubičasta boja!

 


Manekenka je, naime, uslikana u Njujorku u jednostavnim tamnim farmerkama ravnog kroja i laganom duksu s printom koji potpisuje pevačica i dizajnerka Džesi Džo Stark, a preko njih ponela je šik kaput brenda GCDS (tačnije — God Can't Destroy Streetwear) u vrlo nežnoj i lepoj lila nijansi. Da je Irina pažljivo planirala ovaj autfit otkriva nam tamnoljubičasta zaštitna maska koju je kombinovala s kaputom, a tu je i mini-tašna izrazito svetle varijante lila nijanse modne kuće By Far. Da sve bude još zabavnije, Šajkova je obula bele gležnjače sa crnim đonom Stjuarta Vajcmana.


Kada je reč o Irini, uvek je tu prisutan i nakit, u poslednje vreme gotovo uvek od žutog zlata, a ovog puta izbor je pao na jednu jednostavnu ogrlicu bez previše detalja i jednu tanju s priveskom u obliku krsta, obe delo Dženifer Mejer. Kosu je vezala u rep, a boja gumice je, naravno, lila!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker