odlično je odabrala

SVIMA JE JASNO OD KOGA "PREPISUJE": Džil Bajden u ležernom modnom izdanju koje ćete garantovano pogledati dvaput

0

Prva dama Amerike podelila je srećnu vest o useljenju kućnih ljubimaca u Belu kuću fotografijom koja je privukla mnogo pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Tramp prekinula je nakratko tradiciju da u Beloj kući stanuju i kućni ljubimci, ali su se sa Džoom Bajdenom i njegovom suprugom Džil u ovo zdanje vratile životinje. Ovu lepu vest podelila je upravo američka prva dama, koja je podelila fotografije na kojima je vidimo u društvu njenih krznenih prijatelja Čempa i Mejdžora.


Čemp uživa u svom nom krevetu pored kamina, dok Mejdžor obožava da trči južnim travnjakom — otkrio je njen PR Majkl Larosa.


Na fotografijama koje je Džil Bajden podelila vidimo je u društvu nemačkih ovčara u pomalo nesvakidašnjem izdanju: ona nosi elegantan dugački i strukirani kaput u kombinaciji s patikama. Ipak, ne bilo kakvim — reč je o modelu Cloudflow švajcarskog brenda On Running, koje su dizajnirane za sportske aktivnosti, pre svega trčanje.

 

 

Inače, najpoznatija obožavateljka patika ove kuće je Mišel Obama, koja je često nosila vodootporni model, a ovo nije prvi put da uočavamo sličnosti između Džilinog i Mišelinog stila. Posebnu pažnju privukli su njihovi odabiri za Bajdenovu inauguraciju, a evo kako je to izgledalo.

1 / 10 Foto: Profimedia

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker