trendovi se ne menjaju

BILI SU MUST HAVE KOMADI PROŠLE GODINE, BIĆE I OVE! Ovih 5 modnih trendova biće NEIZOSTAVNI u vašem ormaru i 2021.

1

Neki klasični, neki kontroverzniji, ali ovi modni komadi nosiće se i u sezonama pred nama...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Mini-torbe

 

Mini-torbe ostaće vrhunski modni dodatak i 2021. godine. Prošle godine, nošene na ramenu kao što je uobičajeno za torbice, ove godine sele se i nešto niže. Torbice vezane oko struka sada definitivno upadaju u oči.

 



2. Predimenzionirani sako

 

Predimenzionirani sako možete ponovo izvući iz ormara i obavezan je, posebno leti. Bilo da je u pitanju jednobojni izgled ili nežni tonovi, oversized sako izgleda lagano i lepršavo.

 



3. Bermude

 

Kratke pantalone bile su klasičan i elegantan IT komad 2020. godine. Mnoge modne marke imale su ih i u varijanti odela: bermude + sako od istog materijala. Sada se predstavljaju u sportskoj verziji i dolaze u popularnom teksasu. 

 


4. Trenerka

 

Popularnost sportske odeće se nastavlja! Ležerne kombinacije trenerki i džempera ili trenerki i kaputa postale su jedan od najpopularnijih izgleda uličnog stila. Ova sezona je sve ili ništa, jer se trend lagano menja, pa je još više sportski. To znači sledeće: sportski od glave do pete.

 



5. Pleteni prsluk

 

Kontroverzni pleteni prsluk na scenu je stupio ove jeseni i takođe će biti popularan 2021. godine. Ovde je najvažnije sledeće: kako bi izgled i dalje izgledao sofisticirano, ispod je neophodno nositi košulju neutralne boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABINA (@sabinamarkin)

 

makonda-tracker