nešto drugačije

DA LI BISTE SE USUDILI DA IH NOSITE OVAKO? 5 trenerki kojima je tokom proteklih 10 dana Džej Lo protresla modna pravila

1

Za nešto više od nedelju dana, pevačicu i glumicu videli smo u potpuno različitim i brojnim odevnim kombinacijama, a našu pažnju su posebno privukla njena sportska izdanja za svaki dan

foto: Instagram
foto: Instagram

Duh starog Holivuda, futuristički stil, elegancija za crveni tepih... nema izdanja u kojem Dženifer Lopez ne izgleda kao milion dolara, ali čini se da se kao u svojoj koži oseća samo kad nosi sportske komade.


Budući da je jedna od najfotografisanijih žena na planeti, nijedno njeno presvlačenje ne može da promakne američkim paparacima, pa tako za samo deset dana često vidimo mnogo njenih odevnih kombinacija, a proteklih dana smo videli najmanje pet kompleta skoro identičnih trenerki koje je ponela na neuobičajen način.

 

Pink

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Najpre smo Džej Lo videli u neon pink modelu koji je ponela s belim sportskim patikama i neočekivanim aksesoarom — belom tašnicom brenda Valentino! Tu su i naočare za sunce modne kuće Fendi.


Tamnozeleno

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Da elegantne torbe nema nameru da nosi isključivo kada bira poslovni i damski stil i da bela torba nije slučajno zalutala u spoj s roze trenerkom, Dženifer je pokazala već u sledećoj svojoj sportskoj odevnoj kombinaciji. Ona se pojavila u maltene istom zelenom modelu trenerke, uz koju je ponela bele patike sa zelenim i crnim detaljima i veću crnu Hermes torbu.


Baby blue

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Naredni komplet sastavljen od komotne trenerke i duksa s kapuljačom koji je Džej Lo odabrala je svetloplave boje i potpisuje ga brend Pangaia, a pevačica je rešila da upari ovu trenerku sa crnim patikama i nešto manjom "birkinkom" od prethodne, takođe u crnoj boji.

 


Boja senfa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

I to nije sve! Dženifer u ovom kombinaciji nije viđena na njujorškim i losanđeleskim ulicama, ali je svakako privukla mnogo pažnje. Pevačica je za Instagram pozirala u žutoj trenerci čiji je gornji deo u kroptop modelu, a reč je komadu Bijonsinog brenda Ivy Park. Ovog puta pevačica pored sebe nema elegantnu torbu, ali je ponovo učinila nešto neuobičajeno — umesto s patika, nosi udobne kanađanke u identičnoj nijansi!

 

Tamnoplavo

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Već juče, pevačica i glumica ponovo je odabrala trenerku, ali ovog puta model bez kapuljače. Džej Lo stigla je u Majami, gde je odmah produžila u svoju omiljenu aktivnost: šoping, a za tu priliku odabrala je i bele patike u stilu devedesetih i crossbody tašnicu bele boje.

 

 

makonda-tracker