svima stoji

NIJE NI ČUDO ŠTO JE PREPORUČUJU VRHUNSKI FRIZERI: Evo koja frizura je trenutno NAJPOPULARNIJA na svetu

0

Ne čudi što su je mnogi frizeri skloni nazvati trenutno najpopularnijom frizurom na svetu, a o njenoj slavi uveliko svedoče i društvene mreže!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O tome koliko ćemo vremena iskoristiti na oblikovanje kose zavisi i od njenog oblika. Ipak, jedna se frizura posebno ističe svojom uglađenom strukturom.

 

Reč je o bobu 'A-linije', odnosno onome koji karakteriše zaobljeni asimetrični oblik u kojem je prednja strana nešto duža od zadnje. Dok se kod klasičnog 'francuskog' boba kosa uvija tik ispod uha, ovde ona seže do brade, uokvirujući crte lica, naglašavajući strukturu kostiju i produžujući vrat.


Zbog toga su društvene mreže preplavljene fotografijama žena koje su se već odlučile za stilizovanje svoje kose na ovaj način i koje pokazuju kako je to za njih bila sjajna odluka.

 

foto: Profimedia

Upravo zbog svoje svestranosti i raznovrsnosti, ovu frizuru vrhunski frizeri rado preporučuju svojim slavnim klijentkinjama, pa smo tako već imali priliku da vidimo kako je, između ostalih, sjajno nose Dženifer Lopez, Selena Gomez, Bri Larson... S vremena na vreme ovoj frizuri se rado vraća i Kim Kardašijan, a svi znamo da ona uvek zna šta je trendi!
 

 

makonda-tracker