za svačiji ukus

PLETENO, CVETNI MOTIVI, NARAMENICE: 8 ULTIMATIVNIH modnih trendova za 2021. godinu (FOTO)

0

U trendu će biti, sve od cvetnog printa, preko naramenica, do pletenih komada. Ovako ćemo se oblačit tokom 2021. godine...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Modni stručnjaci kažu da je dozvoljeno eksperimentisanje i poigravanje sa modnim trendovima i spajanje, naizgled, nespojivih komada, piše Stil.

Evo koji trendovi će dominirati tokom sledeće godine:

 

1. Pačvork

 

Pačvork je interesantna tehnika šivenja koja različite komade tkanine, po određenom šablonu, spaja u celinu. Najzanimljiviji pačvork radovi obiluju bojama i kreativno osmišljenim dizajnom. Gotovo svi komadi će biti izrađeni od ovog materijala.

 

2. Pletena odeća

 

Pleteni komadi su svakim danom sve popularniji, pa su tako končane trenerke, duksevi, haljine, suknje, pa čak i pantalone obavezne u garderoberu svake žene od stila. Ovaj trend će se zadržati i tokom 2021. godine.

 

 

3. Jarke boje

 

Što šarenije, to bolje, pravilo je kojim će se sve trendseterke voditi naredne godine. Komadi u u jarkim bojama, kao i spajanje 2 ili 3 boje u jedan stajling će biti dobrodošlo.

 

 

4. Providni komadi

 

Izazovno i romantično, u isto vreme, tako bi se najbolje opisao ovaj trend. Providni komadi koji golicaju maštu, a deluju vrlo ženstveno su nešto što će se svideti većini žena. Posebno, haljine, će biti odličan izbor za večernji izlazak.

 

 

5. Sportska elegancija

 

Spajanje sportskih i elegantnih komada će biti vrlo popularno naredne godine.

 

 

6. Morski motivi na odeći

 

Ovaj razigrani dezen će biti vrlo popularan tokom cele godine. Motivi poput mosrke zvezde i školjki, često ćemo viđati na garderobi.

 

 

7. Cvetni print

 

Ovaj print ne namerava da napusti modnu scenu. I tokom naredne godine će biti aktuelan.

 

 

8. Naglašena ramena

 

Naramenice, kao i svi komadi sa naglašenim ramenima će biti vrlo popularni. Ovakvi komadi svim ženama odlično stoje i čine da figira izgleda skladnije.

 

 

 

makonda-tracker