Novembarski Katapult

0
Modni festival pod nazivom Katapult biće održan od 11. do 13. novembra od 10 do 22 časa u šoping centru Delta City

Podstaknut velikim uspehom oktobarskog Katapulta, koji je ugostio oko sto neafirmisanih umetnika i dizajnera, organizator festivala Pero Art Centar obogatio je jedanaesto, novembarsko izdanje mnogim novitetima. Delta City će tokom 11, 12 i 13. novembra biti centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

Trodnevni festival Katapult okupiće oko 150 izlagača koji će posetiocima predstaviti maštovitu, inspirativnu i unikatnu ponudu nakita, modnog asesoara, odeće i obuće. Na prodajnoj izložbi biće prikazane cipele, torbe, broševi, ogrlice, minđuše, majice, haljine, rajfovi koji će začiniti vaš stil i izdvojiti vas od ostalih.

Program Katapulta upotpuniće modna revija  koja će biti održana tokom festivala! Manekenke agencije Fashion Glam R’n’R, na nesvakidašnjoj reviji poneće modele učesnika novembarskog modnog festivala.

Pero Art Centar želi da posetiocima ukaže na važnost očuvanja životne sredine i sve mogućnosti korišćenja recikliranih materijala pa je i ovog puta scenografija osmišljena u saradnji sa kompanijom Recan, vodećim reciklažnim centrom u regionu.

Katapult je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Danas je Katapult najrelevantniji i najprestižniji prikaz stvaralačkih tokova mlađe generacije.

makonda-tracker