prvi put u javnosti posle poraza

S OVIM JE TRENDI IZGLED ZAGARANTOVAN: Melanija Tramp u efektnom kaputu koji stoji svakom tipu građe

0

Aktuelni američki predsednik i prva dama pojavili su se u javnosti prvi put nakon izbora, a gospođa Tramp je ponovo sve ostavila bez daha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok Donald Tramp ne odustaje od tvrdnji da su predsednički izbori pokradeni i da će on ostati na mestu predsednika Amerike, svet uveliko čestita njegovom konkurentu Džou Bajdenu na pobedi.


Još uvek aktuelni predsednik bio je i više nego aktivan na društvenoj mreži Tviter, ali se u javnosti nije pojavljivao nakon izbora — sve do juče, kada je sa suprugom na nacionalnom groblju Arlington prisustvovao ceremoniji polaganja venaca povodom Dana veterana.


"Prvi par" bio je, u skladu s prilikom veoma ozbiljan, a Melanija Tramp ponovo je sve oduševila stilom. Ona se, naime, opredelila za strukirani sivi kaput s upečatljivim crnim porubom koji naglašava struk i krase ga predimenzionirani i efektni džepovi, a kombinovala ga je sa crnim klasičnim salonkama.

 

foto: Profimedia

Kao i obično, Trampova supruga je pustila kosu i imala umerenu šminku, a američki mediji zamerili su predsedniku i prvoj dami što ponovo nisu nosili zaštitne maske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrumpvideos) on

 

makonda-tracker