svaki detalj je savršen

OD BUDUĆE KRALJICE SE MANJE NI NE OČEKUJE! Kejt Midlton u OČARAVAJUĆEM kaputu kakav još nismo videli

3


Vojvotkinja od Kembridža odabrala je komad koji ćemo nesumnjivo često viđati narednih sezona i najavila šik jesen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton posetili su izložbu Hold Still na u Londonu, na kojoj su prikazane fotografije odabrane u konkursu koji je pokrenula upravo lepa vojvotkinja.


Midltonova je u maju s Nacionalnom galerijom portreta, čiji je pokrovbitelj, raspisala konkurs, a potom pomogla u odabiru 100 finalista među čak 31.000 prijavljenih radova. Oni su najpre predstavljeni na digitalnoj izložbi u septembru, a sada će stanovnici i posetioci Londona moći da ih vide na bilbordima, autobuskim i metro stanicama, izlozima prodavnica itd.

 


Kraljevski par sastao se s nekima od umetnika čije su fotografije odabrane i uživao u razgovoru s njima. Kejt je, očekivano, ponovo oduševila svojim stilom — za ovu priliku je odabrala crveni kaput s potpisom svog omiljenog Aleksandra Mekvina koji je strukiran i ispod dugačkih revera ga krase dva reda duplog kopčanja, čime je dodatno naglašena njena vitka figura.


Vojvotkinja je ovom vrlo upečatljivom komadu dodala belu bluzu, plisiranu crnu midi-suknju i crne salonke Đanvita Rosija, i to model Piper, koji je nosila nekoliko puta do sad. Reč je o cipelama oštrog vrha i punije pete, zbog čega je vrlo udobna, a ipak elegantna opcija. Čitav look upotpunjen je ručnom mini-tašnom crne boje i zaštitnom maskom sa sitnim cvetovima kakve Kejt nosi otkad se pojavljuje u javnosti tokom pandemije virusa korona.
 

Uživajte u fotografijama!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker