UDOBNO, A TAKO ŠIK!

ŠIK KAPUT I PANTALONE IPAK U SENCI CIPELA: Kraljica Leticija odbacila štikle i sve HIPNOTISALA trendi jesenjim stilom

2

Španska kraljica besprekorno je uklopila boje i ponovo rešila da odmori da od visokih potpetica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Leticija od Španije, jedna od nesumnjivo najbolje odevenih žena na planeti, ne mari previše za pravila i za to šta je uobičajeno kada je u pitanju odevni stil pripadnika kraljevskih porodica. Viđali smo je kako često ponavlja odevne kombinacije, češće nosi odeću s potpisom high street modnih kuća kao što su Massimo Dutti i Uterqüe nego komade luksuznih brendova, ne stidi se da ponekad pokaže gola ramena ili obuče haljinu iznad kolena... i definitivno ne igra na sigurno!

 


Tako je sa starim pravilom da noga uvek lepše izgleda s visokim potpeticama i da su one rezervisane za svečanije prilike — nakon što se celog leta na najvećem broju zvaničnih kraljevskih dužnosti pojavljivala u espadrilama, i tokom jeseni nastavlja da izgleda vrlo elegantno i poslovno bez štikli. U tome joj pomaže izvanredan ukus kada je reč o obući, a najnoviji par cipela u kojima se pojavila je jedan od njenih najboljih modnih izbora u poslednje vreme.


Španska kraljevske porodica, koja trenutno boravi u Kneževini Asturiji, španskoj automonoj zajednici čija je princeza starija ćerka kraljevskog para Leonor, posetila je pre nekoliko dana Somao, zvanično najbolje asturijsko selo ove godine.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Mlada princeza Leonor, koja će za nekoliko dana napuniti 15 godina, održala je govor pred okupljenim stanovništvom, dok su je roditelji kralj Felipe VI i kraljica Leticija i mlađa sestra princeza Sofija podržavali, ali je kraljica ponovo ukrala najveću pažnju. Na tome opet može da zahvali svom stilu — ponela je klasični trenč sive boje koje potpisuje Hugo Boss i karirane sive pantalone ravnog kroja u poslovnom stilu jednog pristupačnijeg brenda. Možda najupečatljiviji deo ove modne kombinacije jesu cipele, odnosno crne mokasine. U pitanju je obuća koja je izuzetno udobna, svakoj kombinaciji daju poslovnu notu i odišu otmenošću, ali i ozbiljnošću, i bez sumnje je nešto u šta vredi uložiti novac.


Leticija je ovoj odevnoj varijanti dodala torbu Uterqüe i decentne Channel minđuše.

 

 

makonda-tracker